Kampioenschap gevierd met koude duik

16 april 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - V.v. Sliedrecht E3 is zaterdag ook kampioen geworden. Dit gebeurde na een mooie 5-0 winst tegen Herovina. De spelers werden extra gesteund door diverse spandoeken, vlaggen en heel veel toeschouwers. Bij een kampioenschap zouden ook de trainers de sloot ingaan. Even leek het erop dat de spelers medelijden hadden met de trainers, want de kansen werden niet benut. Halverwege de eerste helft kwam de ploeg toch op 1-0 voorsprong. Snel volgde de 2-0 en vlak voor rust de 3-0. Na rust scoorde Sliedrecht nog tweemaal en was het kampioenschap een feit.

Na de ereronde met de kampioensschaal, toespraak, bloemen en kampioensfoto, probeerden de trainers te vluchten. Gelukkig hadden de spelers nog energie over om ze te stoppen en zo werden Robert Jan en Raymond getrakteerd op een koude sloot. Na een warme douche werd er in de kantine nog een klein feestje gevierd met koek, chips, frites en een snack voor iedereen.