Willem IV Rally voor Ronald McDonald Huis

17 april 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO - Op zaterdag 27 april houdt Lionsclub Alblasserwaard d'Egelantier de eerste Willem IV rally, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

De rally heeft niets met snelheid te maken. Waar het om gaat is behendigheid, inzicht en je hersens gebruiken. Via de aanwijzingen in een roadbook rijden de deelnemende teams een landelijke route over de slingerende dijken en langs de uitgestrekte weilanden die de Alblasserwaard rijk is. Een deelnemend team bestaat uit een bestuurder en een navigator en onderweg zal het teamwork van die twee behoorlijk op de proef worden gesteld.

Na een lunch wordt rond 13.30 uur op het Marktplein in Papendrecht de eerste klassementsproef gehouden. Vervolgens duiken de deelnemers de polder in om halverwege te pauzeren met een hapje en een drankje. In het tweede deel van de rally wordt nog een behendigheidsproef gehouden. De route zal zich daarna vervolgen langs de hoger gelegen gebieden aan één van de rivieren om te eindigen bij een restaurant op een mooie locatie aan het water. Daar zal het diner voorafgegaan worden door de prijsuitreiking.

De gehele opbrengst van de Willem IV rally gaat naar het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Voor informatie en aanmeldingen: www.willemiv-rally.nl en info@willemiv-rally.nl.

advertentie
advertentie