Dierenasiel Sliedrecht in actie

27 april 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sinds Dierenasiel Sliedrecht een particuliere stichting is (2012), zet het diverse acties op om het werk voor katten zonder baasje voort te zetten. Vooral tijdens NL Doet gingen alle handen uit de mouwen. Een team van bijna twintig dames en een enkele heer zette het hele asiel opnieuw in de verf. Binnenkort legt RM Stoffering de nieuwe vloeren en ‘buurman’ Elektro Netten heeft de stichting verblijd met een nieuwe wasmachine.

Om het werk te kunnen blijven bekostigen gaan de vrijwilligers in de week van 8 t/m 13 juli met de collectebus langs de deur in Sliedrecht. Deze collecte moet dus niet verward worden met de collecte van de landelijke Dierenbescherming in oktober. ,,De landelijke Dierenbescherming biedt geen noodhulp aan dieren in Sliedrecht. Dierennoodhulp in Sliedrecht wordt georganiseerd door ons asiel, samen met onze partner de dierenambulance DierenSOS uit Dordrecht”, licht Gitta Spruit van het asiel toe. Mensen die willen helpen met collecteren kunnen haar mailen: gitta@sds-eo.nl.

Daarnaast kan iedereen sinds kort de SDS-eo steunen door lid te worden van de Vriendenloterij. Een lot bij de Vriendenloterij kost 11 euro, waarvan de helft aan het asiel geschonken wordt. Iedereen die hier meer over wil weten kan vrijblijvend een mail met telefoonnummer sturen naar gitta@sds-eo.nl. Gitta: ,,Op 15 mei bellen onze vrijwilligers de belangstellenden op om alles uit te leggen over deze actie. Onder iedereen die zich op geeft wordt een zelfgebakken taart verloot.”

advertentie
advertentie