Nominaties voor Business Event Merwestroom bekend

2 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris Hans Koppelaar, zijn de genomineerden voor het Business Event Merwestroom bekendgemaakt. Uit ruim dertig kandidaten heeft de jury de volgende genomineerden benoemd.

Starter van het Jaar:

Bouman Ruitersport - Shirley Bouman

Melson Groep - Lennart Broekhuizen en Morad El Ouarraki

Jambo Media B.V. - Michel Aanen

MKB en Detailhandel:

Flexivers - Arnold van Dalen en Rudolf Sluimer

Van Hoorne Entertainment - Michael van Hoorne

De Heeren van Slydregt - Jan Baanen

Industrie en Dienstverlening:

Den Breejen Groep - John den Breejen

De Bioderij - Jan Vink en Walter Kluit

Dubbeldam Groep - Raymond Dubbeldam

Samen met de overige juryleden, John van den Herik, Teus Boerman, Paul van Bakel en Gerben van der Veen, stond Hans Koppelaar voor de moeilijke taak om de kandidaten te beoordelen. Voordat de jury de kandidaten kon beoordelen, heeft een zogeheten voordrachtscommissie, bestaande uit Ton Berkelmans, Piet Kruf, Krijn Janssen, Sander van Waveren, Bas Groenendijk, Louis Jansen, Jan van Hunnik, Linda van der Windt en Ad Riebergen, uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen.

Het Business Event Merwestroom vindt 17 juni plaats in Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. De presentatie is in handen van Humberto Tan. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de drie verschillende categorieën. Hoofdsponsor Rabobank Merwestroom reikt die avond nog een speciale Rabo Award uit met het thema Duurzaamheid.

Nieuw dit jaar is de manier waarop de uitreiking van de award in de categorie Starter van het Jaar geschiedt. De drie genomineerden moeten een pitch houden en het publiek krijgt een bedrijfsfilm te zien. Naar aanleiding van het ondernemerschap van het bedrijf mag het publiek via een sms zijn stem uitbrengen. Uiteindelijk zal de juryvoorzitter bekendmaken wie de meeste stemmen heeft ontvangen en zich dus 'Starter van het Jaar' mag noemen.

Na het officiële programma, dat rond 21.30 uur is afgelopen, zal er gelegenheid zijn om te netwerken. De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 45,00 per persoon exclusief BTW. Kaarten reserveren kan via www.businesseventmerwestroom.nl.

Business Event Merwestroom wordt ondersteund door hoofdsponsor Rabobank Merwestroom, official partner Hoek en Blok Accountants | Belastingadviseurs | Juristen, gemeente Sliedrecht, gemeente Hardinxveld-Giessendam, businesspartners, de bedrijfskringen en ondernemersverenigingen.

advertentie
advertentie