Bootcamp trainingen in Albasserbos en Lingebos

3 mei 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM/SLIEDRECHT - Come-Fit Club uit Hardinxveld-Giessendam en Danssport Educatie Centrum Martine uit Sliedrecht geven samen in mei en juni Bootcamp lessen in het Alblasserbos en Lingebos. De lessen zijn geschikt voor sporters en niet-sporters, voor jong en oud, man en vrouw.

,,Bootcamp is een leuke, intensieve, maar effectieve training die je ondergaat samen met anderen in de buitenlucht. Met bootcamp bouw je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op", licht Martine van DECM toe. ,,De fysieke buitentraining bestaat uit een combinatie van looptraining, intervaltraining en spierversterkende oefeningen. Hierbij gebruik je het eigen lichaamsgewicht, elkaar, obstakels en diverse materialen."

De lessen worden op vrijdagavond gegeven in het Alblasserbos in Papendrecht en op woensdagavond in het Lingebos in Gorinchem. Zes trainingen kosten in totaal 45 euro, drie trainingen kosten 25 euro. Voor meer informatie of aanmelden kan contact opgenomen worden met 06-52033542/ 06-49314619. Of kijk op www.comefitclub.nl / www.danssportcentrummartine.nl.

advertentie
advertentie