Gratis kruiwagen voor jonge ondernemers

13 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Drechtsteden Akkoord houdt donderdag 16 mei een grote bijeenkomst voor startende ondernemers uit de gehele regio Drechtsteden onder het motto 'Jij de slimme start, wij de kruiwagen'. Het event vindt plaats van 17:00 tot 19:30 uur bij Unit4 in Sliedrecht. Naast uitgebreide netwerkmogelijkheden en een inspirerende introductie door Paul González, winnaar van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2011, zijn er workshop sessies. Deelname aan de bijeenkomst en de workshops is gratis.

Het Drechtsteden Akkoord biedt sinds de oprichting in december 2010 steun aan startende ondernemers. Zo wordt bijvoorbeeld actief het starterstraject van het UWV ondersteund. De partners in het Akkoord hebben nu besloten een stap verder te zetten door zelf een bijeenkomst te organiseren waarin zowel ruimte is voor inspiratie, netwerken als voor kennisoverdracht. Paul Gonzales is een succesvolle jonge ondernemer die uit eigen ervaring over de successen en valkuilen van het ondernemerschap zal vertellen. Tijdens de workshops geven deskundige professionals handige tips en trucs. Alle aspecten van het ondernemen komen hierbij aan de orde. De workshops behandelen onder andere de juridische aspecten van het beginnend ondernemerschap, de zakelijke kansen van sociale media, het nut van goed boekhouden, de risico's van het ondernemen en de financiering van jonge ondernemingen. Maar er is ook volop tijd en ruimte om de eigen ervaringen te delen met andere jonge ondernemers.

Zo'n 1000 jonge ondernemingen uit de gehele Drechtsteden zijn rechtstreeks uitgenodigd om aan deze gratis bijeenkomst deel te nemen.

Inschrijven kan nog via www.drechstedenakkoord.nl/event.

Het Drechtsteden Akkoord is een initiatief van PwC, Ten Holter/Noordam Advocaten, Rabobank Drechtsteden, Da Vinci, Wididi, Unit4, Kamer van Koophandel en de Gemeente Dordrecht. Het heeft als doel belangeloos starters ter zijde te staan met kennis en ervaring.

advertentie
advertentie