'Viva la Donna day' bij Brown Eyes

15 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Schoonheidsinstituut Brown Eyes is een van de deelnemende salons die meewerkt aan de 'Viva la donna day'. Alle moedige vrouwen waarbij de diagnose kanker is gesteld mogen komen genieten van een gratis verwenbehandeling op woensdag 29 mei.

Één op de drie vrouwen wordt getroffen door kanker. Dat betekent dat er jaarlijks 35.000 vrouwen voor kanker worden behandeld. Diagnose en herstel zijn vaak zwaar, ook omdat er vaak fysieke behandelingen zijn, zoals operatie, chemokuur en bestraling. Ondanks deze zware periode doen vrouwen er alles aan om familie en omgeving te ontzien en gaan vaak gewoon door.

Stichting Viva la Donna zet zich in voor alle vrouwen die de diagnose kanker hebben gehad. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose is gesteld. Hiervoor wordt ieder jaar landelijk op 29 mei een speciale verwendag voor deze moedige vrouwen georganiseerd door diverse salons die hierbij aangesloten zijn.

Eigenaresse Jolanda Dekker vindt dit een mooi initiatief en zet zich graag met haar team in om deze vrouwen die getroffen zijn door kanker (even) te kunnen laten stralen. ,,Wij openen graag onze deuren en staan met het gehele team klaar op de verwendag. Kent u iemand in onze regio die hiervoor in aanmerking komt, of wilt u uzelf opgeven? Meldt u zich dan bij ons aan via de website www.brown-eyes.nl of telefoonummer 0184-633746. Of kijk voor meer informatie over 'Viva la donna' op www.vivaladonna.nl."

advertentie
advertentie