Bedenk een naam voor appartementencomplex in Baanhoek-West

16 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de nieuwbouwwijk Baanhoek-West in Sliedrecht ontwikkelt Bouwfonds Ontwikkeling een nieuw appartementencomplex. Voor het gebouw, dat nu nog de projectnaam Bereikbaar Baanhoek heeft, mogen belangstellenden zelf een naam bedenken. De bedenker van de winnende naam krijgt een trendy Johnny Loco-fiets ter waarde van €679.

,,De naam moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moet deze iets zeggen over de locatie of het gebouw, jonge mensen aanspreken, gemakkelijk zijn uit te spreken en uit maximaal twee woorden bestaan", zegt Gerwin Oudenes van Bouwfonds Ontwikkeling.

Inzendingen kunnen tot 15 juli worden geüpload op www.bereikbaarbaanhoek.nl. Uit alle inzendingen kiest Bouwfonds Ontwikkeling een aantal genomineerden die op de Facebookpagina worden gepubliceerd. De naam die op 31 juli de meeste likes heeft gekregen wint.

In het appartementencomplex worden circa 55 twee- en driekamerappartementen gerealiseerd in een prijsklasse vanaf circa € 129.500,- v.o.n., inclusief keuken, sanitair en tegelwerk en privé-buitenruimte met een zuid- of west-oriëntatie. De woonoppervlakte varieert van 50 vierkante meter voor een tweekamerappartement tot 63 vierkante meter voor een driekamerappartement waar een hobby/werk/logeerkamer aan de plattegrond is toegevoegd. De architectuur van het gebouw is nog niet vastgesteld, duidelijk is wel dat de appartementen zijn verdeeld over acht verdiepingen. Elk appartement wordt verkocht met een privé-berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. Kijk voor meer informatie op www.bereikbaarbaanhoek.nl.

advertentie
advertentie