LCB Advies breidt activiteiten uit

21 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - LCB Advies heeft na meer dan 10 jaar alleen adviserend bezig te zijn geweest, sinds een aantal weken een uitbreiding van haar activiteiten. In een fraai ingerichte showroom zijn kunststof kozijnen en een dakkapel van het fabricaat Veka te bekijken. ,,Er is bewust voor dit fabricaat gekozen omdat hier kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staat", zegt Leo Boelen van LCB Advies.

Bij LCB Advies heeft de klant vanaf het eerste contact met één persoon te maken die het project van begin tot het einde begeleidt. Daarnaast is er een samenwerking met ZSM zonwering zodat de klant bij LCB Advies ook aan het juiste adres is voor alle soorten binnen en buiten zonwering en horren. En op de dag van montage wordt alles in één gang gemonteerd. ,,Om u op een juiste manier te kunnen adviseren, komen wij graag bij u thuis langs om de maatvoering te bepalen en u daarna geheel vrijblijvend een juiste offerte toe te sturen. Deze afspraak kan zowel voor overdag als in de avonduren gemaakt worden", zegt Boelen. ,,Komt u liever eerst in onze showroom langs kan dat ook zowel overdag als 's avonds. Voor een afspraak belt u 0184-421298 of 06-22464114. Op zaterdag is onze showroom van 10.00 tot 16.00 geopend."

Ook bij LCB Advies profiteert iedereen momenteel van het gunstige BTW-tarief op de arbeid. ,,Dus wilt u liever niet meer wil schilderen maar leuke dingen doen in uw vrije tijd bel ons voor een afspraak of kom langs in onze showroom, en kies voor onderhoudsarme kunststof kozijnen van LCB Advies."

LCB Advies, Stieltjesstraat 6, 3364 AR Sliedrecht, 0184-421298, 06-22464114, www.lcbadvies.nl

advertentie
advertentie