The AfterShock steunt Bluesbenefiet

21 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In een gecombineerde uitzending van MetalShock en The Aftershock komt organisator Richard Polderman vrijdagavond 24 mei tussen 20.00 en 22.00 uur bij MerweRTV de laatste stand van zaken rondom de Bluesbenefiet vertellen. Ook over de andere activiteiten en horeca-gelegenheden die hun medewerking aan het goede doel verlenen.

De makers van The AfterShock zullen bij het evenement op zaterdag 25 mei in Elektra op meerdere manieren aanwezig zijn om Richard te ondersteunen. Tevens bieden zij de luisteraars én kijkers vrijdagavond de mogelijkheid om in het bezit te komen van de aller-aller-laatste kaartjes. De Sliedrechtse band SteelCock, die zaterdagmiddag de veiling muzikaal gaat omlijsten, zal in het uurtje MetalShock een voorproefje geven op wat zaterdags komen gaat.

De uitzending van The AfterShock en MetalShock is deze vrijdagavond zowel op MerweRadio als MerweTV te volgen zijn. Via het Internet kan er ook meegekeken en geluisterd worden: www.merwertv.nl en dan klikken op de monitor.

advertentie
advertentie