High Tea bij Délifrance Sliedrecht

22 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sinds kort kan bij Délifrance aan de Brouwersstraat 25 worden genoten van een heerlijke High Tea met onder andere petit fours, Franse minispecialiteiten, hartige hapjes en thee of koffie. ,,Een prima gelegenheid om gezellig bij te praten met familie en vrienden'', aldus operationeel manager Pattie van der Wulp.

Door Ria Scholten

Délifrance Sliedrecht is gevestigd op de Meubelboulevard vlakbij de Rijksweg A15 (afslag 24 - Sliedrecht West/Wijngaarden) met in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid. Het interieur van de zaak is vorig jaar vernieuwd. De grote glazen ruiten zorgen voor een transparante uitstraling. Het donkere meubilair wordt gecombineerd met comfortabele leren stoelen. De vestiging is al een aantal jaren een vertrouwd adres voor vers belegde baquettes, croissants of een heerlijke provencette, de Franse variant van de tosti. Er kan ook worden gekozen voor een smakelijke maaltijdsalade die met gebruikmaking van verse ingrediënten wordt bereid.

,,We onderscheiden ons van de collega's door onze uitgebreide menukaart met verschillende soorten uitsmijters, heerlijke kalfskroketten met brood en baquettes met warm vlees'', aldus Pattie. ,,Met ingang van volgende week hebben we een nieuwe menukaart voor de koopavond (op donderdag tot 20.00 uur). De gasten hebben de keuze uit een aantal plates, waaronder pikante kip met frites. We serveren ook diverse soorten schnitzels en hamburgers. Bij alle schotels wordt standaard een rauwkostsalade geserveerd.''

Met de High Tea speelt de Délifrance vestiging in op de groeiende populariteit van dit Engelse fenomeen. De tafel wordt in stijl gedekt. Het met roze roosjes gedecoreerde serviesgoed harmonieert goed met de kleur van de felroze tafelloper waarop de 3-laags etagières met zoete en hartige verwennerijen goed tot hun recht komen. ,,De eerste reacties zijn bijzonder lovend'', laat Pattie weten. ,,Een aantal gasten heeft aangegeven nog nooit zo'n mooie en uitgebreide High Tea te hebben gezien en daar zijn we best een beetje trots op. De High Tea is ook verkrijgbaar in onze vestiging in Winkelcentrum De Schoof in Hendrik-Ido-Ambacht. Ter introductie berekenen wij 12,50 euro per persoon. We vragen de gasten om tijdig te reserveren.''

,,Onze bezorgservice is voor veel bedrijven in de regio een begrip. De klant kan via de website www.delifrance-sliedrecht.nl of via de fax een bestelling plaatsen die door ons op het gewenste tijdstip keurig wordt bezorgd. Naast families komen in ons filiaal veel zakenmensen, die graag gebruik maken van onze gratis wi-fi. Het weer is er nog niet naar, maar zodra de zon weer gaat schijnen verwelkomen we de gasten graag op ons geheel vernieuwde terras dat is ingericht met een comfortabele loungeset.'' Délifrance Sliedrecht is telefonisch bereikbaar via 0184-425001.

advertentie
advertentie