De Walvis een jaar in Sliedrecht

27 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Walvis aan de Marisstraat in Sliedrecht bij het Rotonde tankstation is nu een jaar geopend. Om dit te vieren heeft de wasstraat wekelijks diverse acties met kortingsbonnen die in Het Kompas te vinden zijn.

De Walvis is een kettingwasstraat, de nieuwste in zijn soort, geschikt voor extra brede en hoge voertuigen. Deze moderne straat is uitgerust met de nieuwste foam borstels, niet alleen voor het beste resultaat maar gegarandeerd krasvrij. Extra drogers zorgen voor een goed droogresultaat.

Bij deze wasstraat is exclusief het programma RAIN-X verkrijgbaar. Die zorgt voor glansharde en langdurige bescherming voor de lak, waterafstotend en extra glans. Tot eind juni zijn alle wasprogramma's € 5,00, ook het RAIN-X programma ter waarde van € 14,50. Deze geldt alleen tegen inlevering van de bon in de advertentie elders in de krant

Bij de Walvis wordt iedere auto voorgewassen. Met een intensief reiniger worden velgen en vieze plekken voorbehandeld. Met hoge druk en shampoo wordt het grove vuil, zand, remstof van de auto gespoten. ,,Een handmatig voorwas is niet alleen beter voor de auto maar ook het milieu. Er wordt gedoseerd met chemie en gericht met hogedruk omgegaan."

De Walvis autowasstraat in Sliedrecht is 6 dagen per week open. Maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Adres: Marisstraat 3, bij het Rotonde tankstation. Er kan gepind worden. Alle klanten mogen gratis stofzuigen na ieder wasbeurt.

Kijk op www.wasstraatdewalvis.nl voor meer informatie en voor aanmelden voor de nieuwsbrief met alle nieuwtjes en regelmatig kortingsbonnen. Vraag ook de waspas aan voor extra voordeel bij opwaarderen.

advertentie
advertentie