Zomeravondconcert Ichthus en Loïs

3 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Christelijke Sliedrechts Mannenkoor Ichtus en het jongerenkoor Loïs zingen zaterdag 15 juni in de Grote Kerk van Dordrecht aan de Lange Geldersekade 2. Het zomeravondconcert start om 20.00 uur.

Het mannenkoor, onder leiding van Martin Zonnenberg, en het jongerenkoor, onder leiding van Peter Wildeman, krijgen begeleiding van tenor Arne van Ommen, Joost van Belzen op de vleugel en Martin Mans die het orgel bespeelt.

Het jongerenkoor telt 120 leden in de leeftijd tussen de vijftien en 45 jaar en geeft zo'n zes concerten per jaar. Het zingt onder andere There is a Redeemer, De Heer is mijn Herder, Psalm 84 en Sing to the King.

Ichthus, dat kan worden tot een van grootste mannenkoren van Nederland, zingt liederen als Hoe groot zijn Gij, Lied van de verrijzenis, Psalm 121 en De Heilige Stad.

Naast samenzang zal Arne van Ommen een solo zingen en is Martin Mans te beluisteren in een orgel solo. Tot slot zullen beide koren gezamenlijk het nummer Nader tot U o Heer zingen.

Aan de uitgang wordt er gecollecteerd voor de bouw van een nieuw hostel voor de School of the Blind in Malawi, een project van de Stichting Cypressa.

De toegang bedraagt 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk, via de website www.mannenkoor-ichthus.nl en door te bellen met 0184-691996.

advertentie
advertentie