Bleach hoofdact op Baggerpop

3 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De organisatie van Baggerpop, het muziekfestival dat op zaterdag 22 juni plaatsvindt, heeft de definitieve line-up bekend gemaakt. Het programma toont veel verschillende soorten muziek met als hoofdact de Nirvana tributeband Bleach.

De stichtingen Sliedrecht Bruist, United by Music en de Sliedrechtse Horeca Ondernemers organiseren samen het festival Baggerpop met muziek, eten en drinken rond de muziektent op het Dr. Langeveldplein. Vanaf 11.00 uur worden er verschillende activiteiten gehouden.

Op het festival staan de Sliedrechtse rockband Heavy Bollocks, de blues- en swing band van United by Music, de viermans gitaarband Die Mannschaft, de ultieme party-rockband Smells like Donuts, XL, de stevige bluesband Bluesforce, de feestelijke coverband Diversity en de jonge rapper en zanger Romeo & Jelle. En dus de band Bleach, die een tribute brengt aan Nirvana.

Naast deze optredens heeft de organisatie nog een ander doel: sociale verbondenheid. ,,Muziek heeft een unieke verbindende kracht'', zegt Joris van Wijngaarden, voorzitter van stichting United by Music. Tijdens Baggerpop wordt de sociale component uitgebreid door ook andere organisaties te betrekken, zoals de Voedselbank, de schaakvereniging en Synergos. Er zullen enkele demonstraties gegeven worden als volksdansen, judo, aikido en boksen.

Kijk voor meer informatie op www.baggerpop.nl of volg Baggerpop via www.facebook.com/baggerpop.

advertentie
advertentie