Sliedrecht Sport heeft selectie heren 1 rond

3 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De nieuwe technische staf van Sliedrecht Sport Heren 1 heeft de selectie voor volgend seizoen al rond. Er zijn elf spelers vastgelegd, vijf nieuwe gezichten en zes "oudgedienden", en er wordt een 12e plaats open gehouden voor doorstroming vanuit Heren 2. Trainers Tim Oskam en Gert-Jan Toonen zijn content met het behaalde resultaat. ,,Met de nieuwe gezichten heeft Sliedrecht Sport weer een jonge en ambitieuze selectie. We willen laten zien dat het ontwikkelen van talent samen kan gaan met presteren."

Nieuw is om te beginnen Albert Stek, een 25-jarige passer/loper die de afgelopen 2 jaar bij NVC uit Nieuwegein gespeeld, ook uitkomend in de topdivisie. Ook nieuw is de 18-jarige spelverdeler Niels Vermeulen. Hij komt over van Triade VCT, eerste divisionist uit Tilburg. Niels is de jongere broer van oud-spelverdeler Lucas Vermeulen. Colin de Bus (diagonaal) is pas 16 jaar en stroomt door uit het tweede herenteam van Sliedrecht Sport (eerste divisie). Marco Snijders (21 jaar) is een nieuwe middenaanvaller, afkomstig van Spivo (derde divisie ) Spijkenisse. En tot slot Ian de Bus, ook een middenaanvaller, afkomstig van Scylla (tweede divisie) uit Wageningen en 20 jaar oud.

Vooral de laatste twee spelers zullen met hun lengte van meer dan 2 meter een opvallende verschijning worden in sporthal de Stoep.

Verder blijven in de selectie: Michael van Leeuwe (midden, 24 jaar), Koen Kamsteeg (libero, 24 jaar), Mark Kleiweg (diagonaal, 26 jaar), Daniel van Helden (spelverdeler, 22 jaar), Gerard Baan (passer/loper, 20 jaar) en aanvoerder Roy Kroon (passer/loper, 26 jaar).

Sliedrecht Sport traint nog twee weken en gaat dan van de zomervakantie genieten tot 26 augustus.

advertentie
advertentie