Start verkoop appartementen bij Winklerplein

7 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Donderdag 13 juni start de verkoop van de eerste fase van nieuwbouwproject Windroos. Tussen 18:00 en 20:00 uur kunnen belangstellenden zich laten informeren over de appartementen in gebouw Zuiderbreedte en de herontwikkeling van het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht. De Windroos Bouwgroep, de makelaars en de projectleider van de gemeente Sliedrecht staan dan klaar om alle vragen te beantwoorden en het project verder toe te lichten. Dit vindt plaats in het informatiecentrum aan Rembrandtlaan 45 (tegenover de bus standplaats).

Op het Burgemeester Winklerplein wordt, na jaren gesteggel, nu daadwerkelijk het project Windroos gerealiseerd. Bestaand uit appartementen, parkeervoorzieningen en commerciële ruimten. Het project start met gebouw dat de naam 'Zuiderbreedte' heeft gekregen. Een appartementencomplex, waaronder zich commerciële ruimten bevinden. Gebouw Zuiderbreedte ligt aan de zuidzijde van de Rembrandtlaan met uitzicht op het plein. Elk appartement is voorzien van een buitenruimte, gesitueerd op het zuiden, oosten of westen.

De vier verdiepingen zijn flexibel in te delen al naar gelang de vraag uit de markt. De mogelijkheden variëren van 2 grote appartementen met 2 slaapkamers en een werkkamer tot 4 studio's met 1 slaapkamer.

Belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om te komen, kunnen vanaf vrijdag 14 juni de verkoopdocumentatie afhalen bij Alblasserwaard Makelaars, aan Thorbeckelaan 1 in Sliedrecht of bij Waltmann Makelaars aan Jan Steenlaan 11 in Papendrecht. Voor vragen en/of meer informatie kan ook contact opgenomen worden met de makelaars via 0184 - 670733 en 078 - 6442110 of met De Windroos Bouwgroep, via 0184 - 495495.

Zie www.windroos-sliedrecht.nl voor meer informatie over het project.

advertentie
advertentie