Crescendo speelt op de Ark van Noach

17 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Muziekvereniging Crescendo speelt zaterdag 29 juni op een bijzondere locatie: op de Ark van Noach in Dordrecht. Muziekliefhebbers kunnen aan boord hun hart ophalen tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Naast het A-orkest, jeugdorkest en diverse ensembles verlenen ook de kinderkoren Laudate Deum, de Wingerdknopjes en De Jonge Klanken hun medewerking aan dit concert. Het programma is afgestemd met de locatie. Zo speelt het A-orkest bijvoorbeeld het stuk Noah's Ark van componist Bert Appermont. De muzikale leiding is deze middag in handen van dirigent Willem van Zee.

Aan boord van de ark, een replica van het oudste en het grootste houten schip ter wereld, wordt men teruggenomen naar het Bijbelse verhaal over de Ark van Noach. Aan boord wordt een indruk gegeven hoe het schip er destijds heeft uitgezien en hoe Noach en zijn gezin geleefd moeten hebben.

Het concert is gratis; het publiek betaalt alleen de toegangsprijs voor de Ark van Noach. De ligplaats van de Ark is Maasstraat 14 in Dordrecht. Voor meer informatie: www.arkvannoach.com en www.crescendosliedrecht.nl.

advertentie
advertentie