Carwash Sliedrecht heropent deuren

21 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Carwash Sliedrecht heeft de deuren officieel heropend. Na de sluiting van de wasstraat, kunnen klanten eindelijk hun auto weer wassen op de oude vertrouwde locatie. Het oude ARB heet nu Carwash Sliedrecht en autopoetsbedrijf.

Bij Carwash Sliedrecht wordt de auto door ervaren medewerkers snel, zorgvuldig en milieuvriendelijk gewassen. Alle auto's worden eerst onder hoge druk voorgewassen, velgen worden gereinigd en de auto wordt behandeld met insectendoder. Dit geeft in combinatie met het gebruik van textielborstels een schoon en krasvrij resultaat geeft.

Autopoets

De medewerkers van Carwash bieden een totale reconditionering van personen en bedrijfsauto's aan voor zowel particulieren als bedrijven. Zij maken alleen gebruik van hoogwaardige milieuvriendelijke producten, waardoor het lijkt of de auto net uit de showroom is uitgereden. De auto krijgt een speciale behandeling van binnen en buiten. De auto wordt gewassen, gepolijst en in de was gezet. Ook kan de klant kiezen voor lakverzegeling voor langdurig behoud van glans en kleur. Carwash reinigt het plaatwerk en de buitenzijde van de motor. Het interieur van de auto wordt ook onderworpen aan een inspectie. Denk aan vlekken in de bekleding, geuren en nicotineaanslag. Bekleding van zowel leer als stof worden behandeld. Voor onaangename luchtjes door bijvoorbeeld huisdieren of rook is er een speciale geurbehandeling. Indien gewenst, verzorgen de medewerkers tegen meerprijs kleine reparaties zoals het verhelderen van koplampen, deukjes, krassen of parkeerschade.

Carwash Sliedrecht is gevestigd aan het Prisma 21 (schuin tegenover de Kia dealer en Opel) en is geopend van maandag tot zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Op zondag zijn wij gesloten. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar via 078-6933340 of 0634341514.

Voor meer informatie www.carwashsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie