Feest ter ere van honderd jaar Korverstoep

30 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na een lange periode van voorbereidingen treffen was zaterdag 29 juni de dag aangebroken van het buurtfeest in de Korverstoep. Dit feest werd gehouden ter ere van het honderdjarig bestaan van de drie huisjes in deze stoep. De weergoden waren de feestgangers goedgezind want ook het zonnetje liet zich deze dag meermalen zien. Alle ingrediënten voor een topfeest waren daardoor aanwezig.

Vanuit de omgeving werd enthousiast gereageerd op het feest en hierdoor was er een groot gezelschap op dit feest afgekomen. De mensen werden verwelkomd met een stukje gebak met koffie en thee, waarna vervolgens over werd gegaan op een barbecue voor jong en oud.

Voor de kinderen waren er leuke activiteiten geregeld door de feestcommissie. Zo stond er een springkussen voor hen klaar, was er een spandoek om in te kleuren en kon er naar hartelust worden gesjoeld.

Bingo

Ook voor de oudere bewoners van de omgeving Korverstoep was er een leuke activiteit bedacht. De bingo kon voor hen niet achterblijven en iedereen deed fanatiek mee met deze bingo. De prijzen waren niet mis: van een groot waterpistool tot een mooie speaker voor een mp3-speler, er was voor iedereen wat wils. Als klap op de vuurpijl was er een DJ aanwezig om het feest compleet te maken. DJ Gerard had voor iedereen zijn lievelingsnummer klaar staan.

advertentie
advertentie