Toertocht Spa-Sliedrecht

1 juli 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De vijftiende editie van de toertocht Spa - Sliedrecht is dit jaar op vrijdag 13 en zaterdag 14 september. De tocht leidt wielrenners onder andere langs bekende beklimmingen in Limburg en de Ardennen.

Spa - Sliedrecht is al jaren een begrip op het gebied van toertochten. De vijftiende editie wordt opgedeeld in zes etappes. De start vindt plaats in Spa (België) en voert de renners naar de eerste koffiestop. De deelnemers vervolgen hun weg richting de overnachting in het sporthotel in Sittard. De sportievelingen vertrekken de volgende ochtend voor de derde etappe richting een eerste koffiestop op de zaterdagmorgen. Na deze koffiestop vervolgen de renners hun weg richting de middagstop, de vierde etappe. De vijfde etappe leidt de sporters verder in de richting van Sliedrecht en eindigt op de carpoolplaats bij Gorinchem. Vanaf dat punt zullen de renners de zesde etappe rijden en gezamenlijk aankomen in finishplaats Sliedrecht.

Om ook mee te kunnen doen aan deze ervaring, dient men in het bezit te zijn van een goede racefiets, een goede gezondheid en een uitstekende conditie. Deelnemers ontvangen een gratis en speciaal ontworpen wielershirt als aandenken. Het inschrijfbedrag voor Spa - Sliedrecht bedraagt 99 euro. Het inschrijfformulier en meer informatie is te vinden op de website www.spa-sliedrecht.nl.

De toertocht leidt langs uitdagende beklimmingen.

advertentie
advertentie