Synergos laat zich van haar goede kant zien

2 juli 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De benjamins van Synergos hebben zich zaterdag 29 juni van hun goede kant laten zien op het rayonkampioenschap dat in Dordrecht werd gehouden. Nienke van de Giessen werd eerste. Maud van de weg veroverde een vierde plaats, en Yaldi Zabi een mooie vijfde plaats. Sanne Kraaijeveld werd zesde, Renske van de Wetering achtste en Roos van Gastelen werd elfde.

Isabel Verveer kwam uit bij de d1, Hoewel zij nog maar kort turnt, heeft ze een keurige wedstrijd geturnd. Zij behaalde een 5e plaats. Merel Heezen turnde bij de pupillen niveau 8. Na een succesvol wedstrijdseizoen op de dubbel minitrampoline, waarmee zij 5e werd op het NK in Ahoy, heeft ze afgelopen zaterdag bewezen ook een hele goede turnster te zijn op balk, vloer, brug en sprong. Merel behaalde een 2e plaats, met slechts 1/110e punt verschil met de nummer 1.

's Middags was het de beurt aan de pupillen 1 niveau 9. Voor Sara van de Weg was het haar eerste wedstrijd. Ze is pas sinds een half jaar aan het turnen en deed mee puur om wedstrijdervaring op te doen en werd 8e. Evi Hagenaars behaalde ondanks twee vallen van de balk een 3e plaats en had eindelijk de zo verdiende medaille om haar nek. De 2e plaats was voor Anique Bakker, de kleine maar sterke troef van Synergos.

advertentie
advertentie