Bazaar

9 juli 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ook dit jaar worden de leerlingen van de Henri Dunantschool aangenaam bezig gehouden in de creatieve Eindweek. Van maandag 15 juli tot en met woensdag 17 juli staat de school in het teken van het thema 'Hooggeeerd publiek!'.

Allerlei knutsels met betrekking tot dit thema worden gemaakt tijdens deze drie dagen. Ook krijgen de leerlingen workshops en uitstapjes die te maken hebben met dit thema. Op maandag mogen alle kinderen op school aanschuiven bij een grootse barbecue op het schoolplein. Dinsdagmiddag is er voor de alle leerlingen van groep 1 tot en met 5 een voorstelling. Deze voorstelling wordt gegeven door de leerlingen van groep 6 tot en met 8.

Op woensdagavond 17 juli wordt het schooljaar afgesloten met de welbekende bazaar op het schoolplein aan de Kerkstraat. In het schoolgebouw is dan een tentoonstelling van alle gemaakte werkstukken. Op het plein kunnen jong en oud mooie prijzen winnen bij allerlei spelletjes. Om 20.30 uur begint de verkoop van de loten voor de superronde. De rommelkraam op het schoolplein is als vanouds goed gevuld en natuurlijk wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Allerlei lekkers is voor billijke prijzen te koop.

Iedereen is van harte welkom tijdens de bazaaravond op de Henri Dunant, Kerkstraat 15, vanaf 18.00 uur.

advertentie
advertentie