Kringloop Sliedrecht voor goede doel

12 juli 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Stichting Open Uw Hart uit Bergambacht kan zich gelukkig prijzen; het ontving een donatie van 2250 euro van Stichting Kringloop Sliedrecht. Door dit bedrag te storten op een rekening van de Wilde Ganzen wordt het bedrag ook nog eens verdubbeld.

Open uw Hart bouwt momenteel een recreatiecentrum in Ngong, vlakbij de Keniaanse hoofdstad Nairobi, genaamd het Oloolua Resort. De opbrengst van dit recreatiecentrum komt volledig ten goede aan de weeskinderen van Kindertehuis Imani. Naast een aantal vakantiehuisjes zijn in het Oloolua Resort een conferentiecentrum, een zwembad, een restaurant, een sauna, tenten en trekkershutten gerealiseerd. De eerste gasten die gebruik maakten van de lodges waren zeer tevreden en onder de indruk.

Het bestuur van Open uw Hart is erg blij met de donatie. Het geldbedrag van de Kringloop Sliedrecht wordt besteedt aan de aanschaf van een zonneboiler voor het restaurant in het Oloolua Resort. Giften zijn welkom op giro 40000 van Wilde Ganzen te Hilversum, met de vermelding 'project 2012.512 Imani Recreaion Centre'.

Voor meer informatie over en foto's van het Oloolua Resort zie: www.openuwhart.nl.

advertentie
advertentie