Green & Glamorous bij MerweRTV

15 juli 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het nieuwe lifestyleprogramma bij MerweRTV heet Green & Glamorous.

De drie presentatrices Francis Vlot, Christel Leeuwis en Jose Leeuwis, gaan MerweRTV een totaal nieuw leven inblazen, aldus Francis Vlot. In het programma komen diverse onderwerpen aan bod, zoals alles op het gebied van een gezonde levensstijl en uiterlijke verzorging. Er wordt duidelijk gemaakt dat een gezond leven goed samen kan gaat met een hippe levensstijl. Innerlijke schoonheid hangt nauw samen met uiterlijke presentatie.

In het dagelijkse leven hebben de drie presentatrices hun handen ook vol aan hun eigen bedrijf, waar zij mensen begeleiden naar een bewuster leven op het gebied van gezondheid, uiterlijke styling en make-up.

Afleveringen

Bij elke uitzending worden steeds drie ondernemers uit de regio gekozen die iets met levensstijl en uiterlijke verzorging te maken hebben. Zo is in de eerste aflevering te zien hoe je effectief sport met kettlebels door personal trainer Nick de Stigher uit Hardinxveld Giessendam. Verder wordt uitgelegd hoe je snel en makkelijk een groene smoothie maakt door presentatrice/ voedingscoach Francis Vlot. Christel leeuwis legt uit welke bikini het beste bij welk figuur hoort bij LinCHerie in Sliedrecht en Jose Leeuwis gaat op bezoek bij Brown Eyes voor advies over verzorging van de huid in de zomer.

Anders

Ook de manier van filmen en monteren is vernieuwend. De muziek wordt verzorgd door DJ/ producer John Silvera. Voor de regie en montage is het student journalistiek Jelle den Toom die het voortouw neemt.

Green & Glamorous is vanaf heden dagelijks te zien op MerweRTV en op YouTube merwetv.

Heeft u ideeën over nieuwe items voor Green & Glamorous neem dan contact op met een van de presentatrice: Francis Vlot via www.afslankpraktijkvitaal.nl, Christel leeuwis via www.christelleeuwistyling.nl, Jose Leeuwis via www.facebook.com/JoseLeeuwisVisagiste.

advertentie
advertentie