Jonge kampioentjes gehuldigd

15 juli 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Traditiegetrouw stond het gemeentebestuur ook dit jaar weer klaar om de Nederlands Kampioenen van de Sliedrechtse volleybaljeugd van het afgelopen seizoen te huldigen. Wethouder Ad de Waard sprak vrijdag 10 juli de jeugdige sporters toe en gaf hun een cadeau.

Het is een vaste traditie geworden dat het gemeentebestuur aan het eind van het seizoen de Nederlands Kampioenen uit de volleybalwereld in het zonnetje zet. Nadat eerder al Dames 1 van Sliedrecht Sport gehuldigd was, waren op 10 juli alle andere Nederlands Kampioenen binnen Sliedrecht aan de beurt. Vier jeugdteams van Sliedrecht Sport zijn dit jaar ook Nederlands Kampioen geworden. Het gaat om de teams:

Jongens C met Friso, Marijn, Glen, Yorick, Lennart, Luuk, Jelle, Kristian, Mika en coach Bas, Jongens D met Mart, Joel, Leon, Xander, Justin en Jelmer en de coaches Ricardo en Eric, Meisjes A met Famke, Angelique, Sandra, Anasja, Johanna, Dorijn, Annemieke, Anke, Lisa, Sandy, Kayleigh, Michelle en de coaches Sander en David, Meisjes B met Nikki, Kayleigh, Rebecca, Dorijn, Sandy, Jamie, Quiva, Jet, Lisa, Anke, Elise, Daphne en de coaches David en Nico.

De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje.

advertentie
advertentie