'Music in Wonderland' ook in Sliedrecht

19 juli 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Een frisse combinatie van saxofoon, trompet, vleugel, slagwerk en orgel in de prachtige ambiance van de Grote Kerk in Sliedrecht. De jonge talenten van The Martin Mans BAND toeren deze zomer weer door het land met hun muzikaal leider organist Martin Mans. De band doet Sliedrecht aan op vrijdag 23 augustus vanaf 20.00 uur. De locatie is de Grote Kerk aan de Kerkbuurt 131.

De inspiratie voor de tour is een samensmelting van de twee albums 'Music' en 'Wonderland', wat weer perfect samengaat met de bruisende nieuwe arrangementen die voor u klaarstaan op het programma. Stars and Stripes ontmoet My Way en de Air van Bach staat zij aan zij met Once upon a time in the West. Evelien Keesmaat op saxofoon en zang, Jantine Kalkman op trompet, Mark Brandwijk achter de vleugel en Martin Snel op slagwerk staan garant voor een avond vol spektakel en kippenvelmomenten. Reserveer snel uw toegangskaarten met reserveringskorting.

Voor het derde jaar op rij gaat de BAND van Martin Mans op tournee. De jonge muziektalenten bieden een inspirerende aanblik. Onder leiding van de bevlogen muzikant Martin Mans brengen zij een sprankelend repertoire ten uitvoer. Vorig jaar brachten zij hun tweede album 'Wonderland' uit, met titels als Entry of the Gladiators, Barcarolle van Offenbach, By the Rivers of Babylon, Palladio van Jenkins, Mijn Gebed, en Wonderland. De albums zijn tijdens de concerten verkrijgbaar.

De toegang tot het concert bedraagt 15 euro, kinderen tot en met elf jaar betalen de helft. Bij reservering vooraf is er een kortin van 1,50 euro. Reserveren kan via www.martinmans.nl of 06-25391903.

advertentie
advertentie