Bob de Bouwer familieshow in Theater Lockhorst

2 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De bekende klusjesman Bob de Bouwer staat op zaterdag 7 september met een nieuwe familieshow in Theater De Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht. De voorstelling begint om 14.00 uur.

Tijdens een interactieve show boordevol meezingers wordt het theater flink verbouwd en gaat het dak er af. Niet alleen Bob en zijn vriendin Wendy zijn van de partij, maar ook vogelverschrikker Spud, de gele Graafmachine Scoop en Liftie maken het feest compleet. De voorstelling wordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment.

Kinderen die net zo handig zijn als Bob, kunnen meedoen aan de knutselwedstrijd. Teken, knip, plak en knutsel iets leuks voor Bob en zijn vrienden. Neem je knutselwerk mee naar het theater en lever het vóór de voorstelling in bij de Bob de Bouwer shop in de foyer. Het mooiste knutselwerk wint een Bob de Bouwer prijs.

Tijdens de voorstelling krijgt Bob de Bouwer de belangrijke opdracht om het theater op te knappen voor de première van een nieuwe show. Bob heeft zijn beste vrienden gevraagd om hem te helpen en alles loopt op rolletjes. Maar als vogelverschrikker Spud ook een handje komt helpen, loopt alles in het honderd. Om de puinhoop nog op tijd te kunnen opknappen heeft Bob extra hulp nodig van de kinderen in de zaal.

Meer informatie over deze swingende familieshow: www.bobdebouwertheatertour.nl

Kaarten kosten 17.50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.partycentrumdelockhorst.nl of telefonisch: 0184-499305 Exclusief reserveringskosten.

advertentie
advertentie