Intekenen voor boek over vlinders en libellen in de Alblasserwaard

15 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - De Natuur- en Vogelwacht 'de Alblasserwaard' (NVWA) geeft deze herfst een prachtig boek uit over de dagvlinders en libellen die in de streek voorkomen. Het boek staat boordevol informatie over hoe je de soorten kunt herkennen, waar je ze in de regio kunt zien en wat goede gebieden zijn om naar vlinders en libellen te kijken. Verder staan er praktische tips in hoe je zelf vlinders en libellen kunt helpen. Tevens bevat het boek informatie voor groenbeheerders om de openbare ruimte gunstig te kunnen inrichten en beheren voor vlinders en libellen.

Het rijk geïllustreerde boek (144 pagina's in kleur) verschijnt half oktober. Er geldt momenteel een speciale actie waarbij de prijs per exemplaar € 12,50 bedraagt. Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2013. Het boek dient dan vanaf half oktober opgehaald te worden in het Streeknatuurcentrum te Papendrecht. Na 1 september kost het boek €15,- per exemplaar. Verzending per post is ook mogelijk, maar daarvoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Men kan de bestelling direct plaatsen door een e-mail te sturen naar insectenalblasserwaard@gmail.com met vermelding van naam, adres en het gewenste aantal exemplaren.

advertentie
advertentie