Ledenvergadering v.v. Sliedrecht

18 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voetbalvereniging Sliedrecht houdt op vrijdagavond 30 augustus een bijzondere algemene ledenvergadering, aanvang 20.00 uur in de kantine.

Op 27 juni 2013 heeft het toen zittende bestuur aangegeven terug te treden en op korte termijn een ledenvergadering uit te schrijven waarin het vertrouwen van de leden zou worden gevraagd. Inmiddels is voorzitter Peter van Dommele afgetreden als voorzitter en bestuurslid. Eerder had penningmeester Ad Monster aangegeven te willen stoppen. In de afgelopen tijd hebben vele gesprekken plaatsgevonden met vele geledingen. De tijd is, mede door de vakantieperiode, tekort gebleken om alles rond te krijgen en nu al toekomstplannen te kunnen presenteren. Voorgesteld wordt nu om op 30 augustus 2013 de leden van het nieuwe bestuur te benoemen behalve Kees Verhoef. Hij heeft zich aangemeld als kandidaat voorzitter en zal de komende tijd gebruiken om zich verder te oriënteren binnen de vereniging. Hij zal formeel benoemd gaan worden tijdens de najaarsledenvergadering, welke wordt gehouden op vrijdag 15 november 2013. Kees Verhoef zal dus voorlopig optreden als ad interim. voorzitter.

De agenda voor de bijzondere algemene ledenvergadering luidt dan ook als volgt.

1. Opening

2. Ingekomen stukken en mededelingen

3. Terugblik sinds de ledenvergadering van 27 juni 2013

4. Voorstel voor nieuw bestuur (zie toelichting)

5. Rondvraag

6. Sluiting

De te benoemen bestuursleden zijn: Kees Verhoef, in de functie van voorzitter a.i., Hans Kraaijeveld, in de functie van penningmeester, Tom Pauw, in de functie van secretaris, Marcel Vlot, bestuurslid, Andre van Dijk, bestuurslid, Martin van Valen, bestuurslid, Kees Visser, bestuurslid, (Tegen) kandidaten voor het bestuur kunnen tot 48 uur voor de vergadering worden aangemeld bij secretaris Tom Pauw; Fuutstraat 8, via Postbus 20 3360 AA of via secretaris@vvsliedrecht.info.

advertentie
advertentie