Kennismaken met de computer

23 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Servanda gaat donderdag 26 september van start met een cursus 'Kennismaken met de computer'. Deze cursus is bedoeld voor mensen die weinig of niets weten van de computer. Stap voor stap worden de cursisten wegwijs gemaakt in deze fascinerende wereld. Naast de klassikale uitleg zullen de cursisten vooral zelf (onder begeleiding van de docent) gebruik leren maken van de verschillende toepassingsmogelijkheden van de computer. Het doel van deze cursus is: de cursist een goede indruk te geven wat er zoal mogelijk is met een computer.

In deze cursus wordt aandacht besteed aan het gebruik van Windows XP en Windows 7. Ook wordt het tekstverwerkingspakket Word kort belicht en zal uitgelegd worden wat Internet en e-mail nu eigenlijk is. Verder wordt kort aandacht besteed aan het bewerken van foto’s, film, muziek en andere mogelijkheden met de computer.

In zes lessen worden de cursisten wegwijs gemaakt op de computer. De cursus start donderdag 26 september om 13.00 uur locatie de Ducdalf (Scheldestraat 1). De cursus wordt verzorgd door Centa automatisering en kost € 107,50. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij Servanda Stichting Welzijn door te mailen naar info@servanda.nl of te bellen naar 0184-612771.

advertentie
advertentie