Reünie bij vijftigjarig Typhoon

2 september 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO - Atletiek- en triathlonvereniging Typhoon houdt op zaterdag 5 oktober een reünie in het kader van het vijftigjarig bestaan.

De reünie is van en voor oud-leden en leden, oud-trainers en trainers, oud-juryleden en juryleden, oud-vrijwilligers en vrijwilligers en iedereen die op de één of andere wijze met Typhoon verbonden is geweest. Of nog steeds verbonden is.

De reünie wordt gehouden op 5 oktober 2013 van 17.00 uur tot 20.00 uur in de Van Rappardhal in Gorinchem, waar aansluitend aan de reünie een feestavond voor de leden en vrijwilligers wordt georganiseerd. Reünisten die deze feestavond willen meebeleven zijn van harte welkom.

Tijdens de reünie zal aan de hand van foto- en filmmateriaal ook teruggeblikt worden op de afgelopen periode. Naast beelden van vele atleten en trainers is er ook nog het nodige materiaal van het oude complex aan de Mollenburgseweg.

Aanmelden voor deze reünie kan via de site van Typhoon www.avtyphoon.nl. Onder de rubriek jubileum staat een mogelijkheid om in te schrijven voor de reünie.

Website: www.avtyphoon.nl. E-mail jubileumcommissie: jubico@avtyphoon.nl.

advertentie
advertentie