Aquahealth

2 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Wie overtollige kilo's kwijt wil, kan de cursus Aquahealth volgen in Bronbad De Lockhorst. De cursus start op maandag 24 en dinsdag 25 september.

AquaHealth is een combinatie van voedingsbegeleiding en bewegen in het water. Onder begeleiding van een geregistreerde gewichtsconsulente van Voedingspraktijk Balanz en een ervaren aquasportdocente gaan de sporters twaalf weken aan de slag met een gezondere levensstijl. De cursus AquaHealth begint met een intake, vervolgens krijgt men persoonlijke voedingsadviezen en worden groepsbijeenkomsten gevolgd met verschillende thema's die horen bij een gezonde levensstijl. Na de groepsbijeenkomst gaat u een uur actief aan de slag in het water met een gevarieerde aquasportles. Daarnaast mag u 12 weken lang onbeperkt banenzwemmen. AquaHealth start op maandagmorgen 24 en dinsdagavond 25 september.

De cursus kost 198 euro. Een deel kan vergoed worden, afhankelijk van de zorgverzekeraar. Voor meer informatie: 0184-412518, Lockhorst-doelgroepen@optisport.nl, www.optisport.nl/bronbaddelockhorst.

advertentie
advertentie