Muziekworkshops

4 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op 7 oktober gaan de muziekworkshops in jeugd- en jongerencentrum Elektra van start met een introductieavond. De workshop bestaat uit de onderdelen zang, drum, (bas) gitaar zowel elektrisch als akoestisch of bandbegeleiding. De workshops beginnen om 18.00 uur en lopen tot 22.30 uur. Voor de jongste deelnemers is er overigens de mogelijkheid, bij voldoende aanmeldingen, dit al in de middag te laten plaats vinden.

Tijdens deze introductieavond worden de geïnteresseerden geïnformeerd en wanneer men deel wil gaan nemen, wordt aan de hand van het niveau de groepen ingedeeld. Elk jaar zijn er beginners groepen dus iedereen kan zich aan melden. Er is een drumstel en zanginstallatie aanwezig maar gitaristen dienen zelf voor een gitaar zorg te dragen. De kosten zijn 50 euro per persoon voor jongeren van acht tot en met 26 jaar. Voor deelnemers ouder dan 26 jaar bedraagt deelname 65 euro. Het gaat om tien lessen in kleine groepjes. De workshop wordt afgesloten met een presentatie in de concertzaal van het jeugd en jongerencentrum. Waar het geleerde aan familie, vrienden en geïnteresseerden mag worden getoond.

Deze workshops worden alweer enkele jaren gegeven door muziekdocent Randy Hoekwater. Deze ervaren docent welke geboren is in Indonesië heeft zijn muziektalenten al van zeer jongs af aan ontwikkeld.

Deze workshops worden mede mogelijk gemaakt dankzij steun van Stichting Sliedrecht + Cultuur en een bijdrage uit de barinkomsten van jongerencentrum Elektra.

advertentie
advertentie