Tweewieler met tropische roots

6 september 2013 om 00:00 Nieuws

H'VELD-G'DAM - Hardinxveld - Één van maar liefst 65 unieke zomerzonnige oma-fietsen. Dat was de inzet van een landelijke actie van Dirck III slijterijen die vroeg in de zomer in samenwerking met Malibu werd gehouden. Consumenten maakten bij aankoop van een fles Malibu coconut rum of Malibu red kans om één van die speciaal ontworpen fietsen te winnen. Sowieso ontving iedere klant een opvallende regen zadelhoes. Janneke van Velzen is één van de gelukkige winnaars van zo'n in het oog springende tweewieler geworden. Slijterijmanager Jelle aan de Wiel van Dirck III filiaal Hardinxveld mocht de fiets onlangs aan de winnaar aanreiken.

"Dit was echt een leuke en uitdagende actie", zegt Jelle aan de Wiel. "Fietsen, en helemaal van die oma-fietsen, zie je eerder in een decor met vlakke winderige Hollandse landschappen, dan met zonovergoten stranden en temperaturen van boven de 30 graden. Juist doordat hij wit is en vrolijk beschilderd, valt hij op. Het was best gewaagd, maar vooral ook uniek om consumenten een dergelijke fraaie fiets in het vooruitzicht te stellen. Dat zal hebben bijgedragen aan het grote aantal deelnemers. We kregen een paar honderd aanmeldingen." Minstens zo leuk was de gratis regen zadelhoes die elke klant bij aankoop van een fles Malibu al in handen gedrukt kreeg.

Opmerkelijke acties als deze blijken overigens heel populair onder de klanten van Dirck III, dat blijkt wel uit het enorme aantal reacties van deelnemers per actie op het hoofdkantoor van Dirck III slijterijen. "We doen zeer regelmatig acties waarbij wij leuke prijzen weggeven zoals bijvoorbeeld VIP-kaarten voor Formule 1 wedstrijden, Weber barbecues, exclusieve rondleidingen op wijngaarden en whiskyreizen naar Schotland. Dit soort leuke wedstrijden is bij Dirck III extra aantrekkelijk want wij doen deze acties nog eens bovenop de al laagste prijzen bij Dirck III slijterijen", vertelt Jelle aan de Wiel desgevraagd.

advertentie
advertentie