Leden V.V. Sliedrecht kiezen bestuur

9 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De leden van V.V. Sliedrecht hebben op vrijdagavond 30 augustus met een ruime meerderheid het nieuwe bestuur gekozen. Voorzitter Peter van Dommele en penningmeester Ad Monster hebben aangegeven te willen stoppen. Tom Pauw (secretaris), Kees Visser en Martin van Valen blijven in bestuur. Nieuw zijn Hans Kraaijeveld (penningmeester), Marcel Vlot en André van Dijk. Kees Verhoef heeft aangegeven voorzitter te willen worden en de komende maanden te gaan gebruiken ter orientatie als interim. De bedoeling is dat Kees op de komende ledenvergadering van 15 november gekozen wordt als voorzitter.

Op deze avond heeft André van Dijk een terugblik gegeven op wat er gebeurt is na de laatste ledenvergadering. Er is voor en na de vakantie veel overleg geweest met de betrokkene partijen. Zowel jeugdcommissie , G-team en kantinecommissie hebben aangegeven dat men met dit bestuur en voorzitter de stap in de toekomst wil maken.

Ingrid de Groot en Philip Vet stoppen met de kantine. Zij hebben de kantine tot een succes gemaakt en aan de nieuwe kantinebeheerster Heidi Rijsdijk de schone taak om dit succes een vervolg te geven. Ook Hans Kraaijeveld heeft een duidelijk betoog gehouden hoe met elkaar om te gaan. Op 15 november gaat het bestuur het nieuwe beleidsplan presenteren (sportief, financieel en accommodatie), om met vertrouwen de toekomst in te kunnen gaan.

advertentie
advertentie