Nieuw seizoen Gereformeerde Kerk Sliedrecht

9 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Dominee Joost Schelling van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht is heel gelukkig met de thema-keuze die gemaakt is voor het nieuwe seizoen in zijn gemeente, dat komende zondag van start gaat. Gekozen werd voor het thema 'Verbonden'. Voor het komende seizoen zijn de nodige stappen gezet en wordt er weer een interessant programma uitgerold met bijzondere diensten, activiteiten en andere bijeenkomsten voor jong tot oud.

Wat dat betreft is hij heel ingenomen met het initiatief van het Jeugd- en Jongerenwerk al vele jaren één van de pijlers van deze kerk. Het clubwerk, dat dit jaar zelfs 125 jaar bestaat, heeft samen met de andere werkvormen van het jeugdwerk, een prachtige full-colour folder samengesteld, waarin alle activiteiten in bijeen zijn gebracht. Deze folder is te lezen via www.clubwerksliedrecht.nl.

Op zondag 15 september gaat het nieuwe seizoen van start en wordt gelijktijdig de Gemeentezondag gehouden. Van de ochtend- tot en met de middagdienst (15.00 uur) is men dan in de kerkzaal en De Voorhof voor contact, knutselen, samen lunchen, een uurtje zingen met André de Jager aan het orgel (14.00 uur) en dan de afsluitende dienst.

Kijk voor het gehele programma op www.gksliedrecht.nl.

advertentie
advertentie