The Delray Rockets live bij the ARE en in Elektra

21 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - The Delray Rockets uit Engeland treedt vrijdag 27 september op bij The ARE, het alternatieve muziekprogramma op vrijdagavond van MerweRTV. Deze week met dank aan The AfterShock tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

The Delray Rockets is een Engelse rockabilly band, bestaande uit 'Oz' Osborne (gitaar), Gaz Le Bass (bass) & Duke Delite (drums). Ze spelen Kickass Rock'a'Billy with attitude. De bandleden speelden samen en deelden het podium met bekende namen waaronder Dave Edmunds, Robert Plant, the Comets en Charlie Grace. Deze rockabillyband heeft de tijd gevonden om tijdens de Europse tournee langs te komen in de studio voor een interview en ook om wat songs live te spelen. Na het optreden gaan de bandleden direct door om een optreden te geven in Jongerencentrum Elektra vanaf 22.00 uur en ook dit is gratis.

De presentatie van het programma is in handen van Arie van Willigen. Ook via www.merweradio.nl kan in de studio meegekeken en geluisterd worden. Reageren kan via are-are@planet.nl.

advertentie
advertentie