Kids en koffie

26 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Sliedrecht organiseert diverse activiteiten, waaronder een knutselactiviteit, tijdens de kids en koffieochtend in de Week van de Opvoeding van 7 tot 13 oktober. Met behulp van de handafdruk van ouder en kind is het mogelijk om een kaart te maken die kan worden omgetoverd tot uiltjes.

Van 7 tot 13 oktober staat Nederland voor de derde keer in het teken van de Week van de Opvoeding. Ouders, mede-opvoeders, kinderen en jongeren krijgen die week weer volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over opvoeden en opgroeien. Thema voor de Week van de Opvoeding 2013 is 'Word spelenderwijs!'.

Kids en koffie is een wekelijkse koffieochtend met als doel andere moeders en vaders te ontmoeten onder het genot van een gratis kopje thee of koffie. Er is een gastvrouw aanwezig die vragen kan beantwoorden over positief en ontspannen ouderschap. Kinderen zijn ook van harte welkom. Met grote regelmaat zullen er ook professionals aanwezig zijn om op een ander vlak vragen kunnen beantwoorden. De knutselactiviteit tijdens kids en koffie is op vrijdag 11 oktober van 9.30 uur tot 11.00 uur in het Centrum voor Jeugd en Gezin, Nicolaas Beetsstraat 2-6 in Sliedrecht. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.cjgsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie