Renovatie De Giessen

1 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO - Er komt een ingrijpende renovatie aan voor De Giessen Kantoorefficiency en Aspect ICT. Volgende week verhuizen de ondernemingen naar een tijdelijk onderkomen, om de hoek op het Hardinxveldse industrieterrein De Peulen. Zodat het eigen kantoor volledig verbouwd en verduurzaamd kan worden.

Geen overbodige luxe om een paar maanden te verkassen naar de Industriestraat 28, want het vertrouwde kantoor aan de Handelsstraat 4 wordt gestript en vrijwel geheel opnieuw opgebouwd. “We committeren ons aan de BREEAM-eisen, waarmee de duurzaamheidsprestatie van gebouwen bepaald wordt”, verklaart Jan Mudde, commercieel eindverantwoordelijk partner van De Giessen Kantoorefficiency. “Daardoor kunnen we zo energiezuinig mogelijk werken en een gezonde werkomgeving creëren voor onze klanten en medewerkers.”

“We zijn ervan overtuigd dat we onze klanten na de verbouwing nog beter van dienst kunnen zijn, door een sfeer te creëren waarin je haast vanzelf innovatief denken gaat. Met een mooie ontvangstruimte en flexplekken waar bezoekers kunnen werken.”

Vanaf maandag 14 oktober is het tijdelijke onderkomen aan de Industriestraat 28 geopend. Op de begane grond is daar de showroom ingericht en de technische dienst. Op de eerste en derde verdieping is uitgebreid ruimte voor servicedesk, softwareteam en verkoopcollega’s van Aspect ICT. Daar bevinden zich ook meerdere spreek- en trainingsruimtes.

“Dit leek ons de beste oplossing”, stelt Mudde. “In de Handelsstraat zouden we teveel hinder ondervinden van de werkzaamheden en zou de doorlooptijd onnodig langer zijn. Vrijdag 11 oktober is de showroom één dag gesloten. We zijn dan wel gewoon telefonisch en via de webshop bereikbaar. Zaterdag ronden we de verhuizing af en dan zitten we vanaf maandag 14 oktober aan de Industriestraat. Rond de zomer keren we terug in ons vernieuwde pand.”

“We zullen iedereen op de hoogte houden van de vorderingen van het werk. We berichten daar regelmatig over in onze nieuwsbrieven, op onze website en via de social media.”

In de laatste dagen voor de verhuizing worden veel kantoorartikelen en ICT-materialen met grote korting verkocht. “Denk daarbij aan kluizen, notebooks, printers, stoelen en roldeurkasten. Ook een deel van de eigen inventaris die niet meegaat in de verhuizing wordt voor gunstige prijzen verkocht aan de Handelsstraat 4 in Hardinxveld-Giessendam.

advertentie
advertentie