1 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte redactie,

Hierbij nogmaals als bijlage, in verkorte versie, het persbericht ter promotie van onze workshop.

Zo wie zo onze hartelijke dank voor de moeite,

Met vriendelijke groet,

Henk v Griensven

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Sliedrecht, 1 oktober 2013

Wij vragen u onderstaand persbericht in week of 41 nogmaals te plaatsen of onder de aandacht te brengen.

Alvast onze hartelijke dank en met vriendelijke groet,

Henk v Griensven

Persbericht Muziekworkshops najaar 2013

Op 7 oktober heeft de introductieavond van de muziekworkshops in jeugd en jongerencentrum Elektra plaats gevonden. Op maandag 14 oktober start de eerste les en aangezien er nog plaatsen zijn kunnen deelnemers zich nog aanmelden.

De workshop bestaat uit de onderdelen zang, drum, (bas) gitaar zowel elektrisch als akoestisch of bandbegeleiding.

De muziekworkshops beginnen om 18.00 uur en lopen tot 22.30 uur. Voor de jongste deelnemers is er ook de mogelijkheid, bij voldoende aanmeldingen, dit al in de middag te laten plaats vinden.

De kosten zijn ? 50,- per persoon voor jongeren van 8 t/m 26. Voor deelnemers ouder dan 26 jaar bedraagt deelname ? 65, -. Hiervoor krijg je als deelnemer tien lessen in kleine groepjes. De workshop wordt afgesloten met een presentatie in de concertzaal van het jeugd en jongerencentrum. Waar het geleerde aan familie, vrinden en geïnteresseerden mag worden getoond.

Deze workshops worden alweer enkele jaren gegeven door muziekdocent Randy Hoekwater. Deze ervaren docent welke geboren is in Indonesië heeft zijn muziektalenten al van zeer jongs af aan ontwikkeld.

Naast scholieren bandjes speelde hij in diverse opkomende popgroepen op verschillende instrumenten en was hij zanger bij VOF de kunst.

Tegenwoordig wordt hij vaak uitgenodigd als gast muzikant in bekende Nederlandse popgroepen en geeft hij bij diverse muzikscholen in het Land muziekles.

Door de jaren heen is improvisatie een steevast begrip voor Randy geworden. Randy stimuleert ook zijn leerlingen tot het improviseren tijdens het musiceren. Want muziek maken is niet alleen domweg iets naspelen, de speler kan, soms zonder dat diegene het zelf weet, zelf nieuwe dingen creëren in zijn spel waardoor musiceren ineens een hele andere ervaring wordt. Binnen de workshops wordt aandacht geschonken aan verschillende thema's; diverse genres en muziekstijlen, zoals bijv.: Jazz, Blues, Rock, Funk, Soul en meer??

Betalen lesgeld: Dit dient uiterlijk op 14 oktober case te worden voldaan.

Voor de leeftijdsgroep van 8 t/m 18 jaar kunnen we dus de lessen vervroegen, bij voldoende interesse, vanaf 16.00 uur

Persbericht Dansworkshop najaar 2013

Is dansen ook jouw grote passie? Meld je dan snel aan voor de Workshops streetdance! 

De streetdance introductiemiddag heeft plaats gevonden. Op 15 oktober start de workshop met de 1ste officiële les. Jeugd en jongeren kunnen zich nog opgeven.

De streetdance lessen worden gegeven door Kim Pool, afgestudeerd aan de dansacademie Lucia Marthas. Zij heeft gedanst in onder andere de discomusical ?Saturday Night Fever’ en heeft dance workshops gevolgd aan de ?Broadway Dance Center’ in New York.

De Streetdance lessen zijn gevarieerd met leuke uitdagende choreografieën en oefeningen waar je nog beter van wordt. Dit allemaal op spetterende en energieke muziek, waarbij natuurlijk dansplezier op nummer 1 staat!

De workshop is bestemd voor de jeugd en jongeren van 8 t/m 18 jaar. Opgedeeld in drie groepen te weten;

16.00 – 17.00 uur voor de jeugd van 8 t/m 10 jaar

17.00 – 18.00 uur voor de jeugd van 11 t/m 14 jaar

18.00 – 19.00 uur voor de jongeren van 15 t/m 18 jaar

De kosten bedragen voor 10 workshop lessen a ? 30,--

Dans je graag mee?

Meld je dan snel aan: 

Wil je meer informatie? Of wil je je opgeven? Bel dan met Henk v Griensven Stichting Open-Jeugdwerk Sliedrecht tel. 0184-414273.

Ook e-mailen is mogelijk: henk@elektra-sliedrecht.nl

Voor eventuele foto’s zie site Randy Hoekwater en van Kim heb ik bijgevoegd.

advertentie
advertentie