De Wolf door met voetbalschool v.v. Sliedrecht

2 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ex-Feyenoorder en oud-international John de Wolf start in oktober voor het tweede seizoen met zijn voetbalschool Rotterdam-United bij de amateurvereniging v.v. Sliedrecht.

De accommodatie van een van de grootste verenigingen uit de regio biedt komend seizoen het decor aan een groep van 40 tot 60 enthousiaste voetbalgekke kinderen die allemaal maar één ding willen: net zo goed worden als De Wolf.

,,Nog steeds toont het imposant als de grote, sterke de Wolf binnenstapt. Zijn verhalen van vroeger en de bijbehorende beelden zijn voor veel van de deelnemers aan de voetbalschool ‘voor hun tijd’, de ouders herinneren het zich allemaal nog als de dag van gisteren. Gelukkig is er voor de nieuwe generatie Youtube", vertelt een woordvoerster van de voetbalclub.

Tegenwoordig is De Wolf erg druk met zijn voetbalschool Rotterdam-United. Met zijn school biedt hij amateurverenigingen een lespakket aan gericht op individuele ontwikkeling van een jonge voetballer (6 tot en met 14 jaar). ,,Getraind wordt volgens de filosofie van TIMP, wat staat voor: Techniek, Inzicht, Motoriek en Persoonlijkheid.

Allerlei eigenschappen waar een moderne voetballer goed op moet scoren” aldus De Wolf.

Hij is erg duidelijk als het gaat om de deelnemers aan zijn voetbalschool: ,,Het speciale aan deze voetbalschool is dat kinderen zich ook in kunnen schrijven als ze bijvoorbeeld in de E8 zitten, je hoeft niet per se over bepaald voetbaltalent te beschikken. De training richt zich op ontwikkeling op ieders eigen niveau.”

Voor een periode van 10 maanden verzorgt Rotterdam-United elke eerste zondag van de maand een training op de accommodatie van v.v. Sliedrecht, de Lockhorst. De trainingen lopen gelijk met het seizoen met een mooie afsluiting in de maand juni.

Voor meer informatie en inschrijving kan iedereen terecht op www.rotterdam-united.com of op de site van v.v. Sliedrecht.

advertentie
advertentie