Meedenken verkiezingsprogramma

5 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het CDA Sliedrecht roept alle burgers op met aanvullingen te komen op het concept Verkiezingsprogramma voor de Gemeenteraad 2014-2018.

Om voor de komende gemeenteraadsverkiezing met een goed verkiezingsprogramma te komen, is een speciale commissie al in mei van dit jaar gestart met het schrijven van een programma.

De commissie bestaat uit Muel Kaptein, Rita Verboom-Hofman, Arie van den Herik en Ton Spek. Inmiddels zijn gesprekken gevoerd met allerlei organisaties binnen Sliedrecht en op basis van deze gesprekken is een eerste versie van het programma geschreven. Dit programma wordt nu voorgelegd aan alle burgers van Sliedrecht. "Wij willen een programma hebben dat aansluit op de behoeften en wensen van de bewoners van Sliedrecht", aldus de voorzitter van CDA Sliedrecht, Gerard de Haan. "Daarom zijn wij benieuwd naar de suggesties die Sliedrechters hebben op onze ideeën voor een goed Sliedrecht en nodigen wij iedereen hiertoe uit."

Het voorlopige programma van CDA Sliedrecht bestaat uit acht hoofdstukken die elk ingaan op een specifiek onderwerp, zoals veiligheid, duurzaamheid, sport en zorg.

Op www.cda-sliedrecht.nl kunnen de burgers tot en met zaterdag 12 oktober per hoofdstuk hun reactie geven. Het CDA zal deze reacties overwegen en waar mogelijk meenemen in het komen tot een definitief Verkiezingsprogramma.

advertentie
advertentie