7 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Typhoon 50 jaar!

Op maandag 14 oktober 2013 is het precies 50 jaar geleden dat de atletiekvereniging Typhoon is opgericht. Typhoon is in de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een atletiek- en triathlonvereniging van bijna 500 leden. Het jubileumjaar wordt op 14 oktober 2013 afgesloten met een receptie van 19.00 uur tot 21.00 uur in het clubgebouw van Typhoon aan de Grote Schelluinsekade 22 in Gorinchem.

In het afgelopen jaar zijn ter gelegenheid van dit jubileum tal van activiteiten georganiseerd zoals: ouder-kind cross, mini-triathlon, midzomernachtmarathon, reünie en feestavond voor jong en oud.

Typhoon telt nog drie leden die vanaf het allereerste begin lid zijn en die worden tijdens de receptie in het 'zonnetje' gezet.

Ook zal aan de hand van foto- en filmmateriaal worden teruggeblikt op de afgelopen periode. Naast beelden van vele atleten en trainers is er ook nog het nodige materiaal van het oude complex aan de Mollenburgseweg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor de redactie

Om 19.45 uur wordt door 2 G-atleten het nieuwe display onthuld en aansluitend spreekt burgemeester Barske die een cheque namens de gemeente Gorinchem aanbiedt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ruud Zaal, secretaris avTyphoon

ruudzaal@gmail.com

telefoonnummer 06-20248463

website: www.avtyphoon.nl

advertentie
advertentie