Winterdienstregeling Waterbus

8 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO - Waterbus, dat de veerdiensten tussen Dordrecht-Rotterdam en in de Drechtsteden verzorgt, vaart weer volgens de winterdienstregeling. Dit betekent dat men ook in de wintermaanden gewoon met de Waterbus kan reizen, met op bepaalde momenten minder afvaarten. De zomerdienstregeling gaat weer in op 8 april 2014. Waterbus vaart elk jaar volgens de zomer-en winterdienstregeling. De winterdienstregeling heeft maandag tot en met vrijdag geen effect op de begintijden van de veerdienst. Op lijn 23 tussen Dordrecht Merwekade en Sliedrecht zijn er in het weekend geen afvaarten. Maandag t/m vrijdag is er wel elk uur een afvaart, onder andere naar de Hollandse Biesbosch.

De Waterbus blijft dus ook in de winter gewoon doorvaren en blijft een ideaal vervoermiddel om bijvoorbeeld mee naar evenementen te gaan. Zo is er van 19 november tot 4 december in Dordrecht het echte Sinterklaashuis. De grootste kerstmarkt van Nederland staat wederom in Dordrecht, op 13,14 en 15 december. Waterbus zet extra schepen in tijdens de Kerstmarkt.

Zuster veerdienst Aqualiner tussen Rotterdam en Heijplaat-RDM vaart tevens volgens winterdienstregeling wat betekent dat in het weekend elk uur een afvaart plaatsvindt. Meer informatie over Aqualiner via www.aqualiner.nl

Meer informatie over deze evenementen en bereikbaarheid via www.waterbus.nl.

advertentie
advertentie