Vitalis opent showroom

10 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ouderen blijven langer zelfstandig wonen. Producten die het wooncomfort en de mobiliteit verhogen worden steeds belangrijker. Daarom heeft Vitalis maandag 7 oktober een nieuwe showroom in Sliedrecht geopend.

Vitalis levert sinds 24 jaar door middel van deskundig advies aan huis en de showroom in Drachten en Zaandam comfort- en mobiliteitverhogende artikelen aan ouderen. De opening van een nieuwe showroom in Sliedrecht, is voor Vitalis een logische stap om in te kunnen spelen op de toenemende behoefte van de consument aan trapliften, sta-opstoelen, scootmobielen, hoog-laagbedden, rollators en aanverwante artikelen op maat.

Vitalis wil met de komst van de showroom in Sliedrecht de consument een lokaal verkooppunt bieden waar men terecht kan voor persoonlijk advies. In alle rust helpen de adviseurs van Vitalis de consument bij het vinden van het artikel dat past bij zijn/haar woonsituatie, wensen en fysieke behoeften. De consument kan hier ook rustig zelf rondkijken en ideeën opdoen of een afspraak maken voor een thuisdemonstratie.

De showroom van Vitalis Sliedrecht staat aan de Leeghwaterstraat 31. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie: www.vitalis.nl.

advertentie
advertentie