10 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Geachte redactie,

Hierbij een 2-tal persberichten van activiteiten, die bij Wasko hebben plaatsgevonden. Ook hierbij een 2-tal persberichten van opening, open dagen bij twee van onze peuterspeelzalen.

Wij hopen dat u de berichten wilt plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Ina van der Werf

Directiesecretariaat

Poldermolen 4

3352 TH Papendrecht

T - (078) 615 71 65

F - (078) 641 34 11

www.wasko.nl

Aanwezig: maandag, woensdag, donderdag

________________________________

Bij aankomst bij de Koninklijke BDU is dit bericht gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen.

________________________________

Opening en open ochtend PSZ ?t Puttertje

Op woensdag 16 oktober wordt de nieuwe peuterspeelzaallocatie van ’t Puttertje feestelijk geopend door de kinderen van ’t Puttertje. Voorafgaand aan deze feestelijke opening kunnen alle peuters uit Streefkerk van 09:00 tot 09:45 gratis deelnemen aan de peutergym, verzorgt door Gymnastiekvereniging Sparta. Om 10:00 vindt de officiële opening plaats en zijn alle belangstellenden welkom om ons nieuwe lokaal te bewonderen.

Onze peuterspeelzaal is neutraal en bedoeld voor de doorstroming van kinderen van zowel de Christelijke als de Openbare school.

Tijdens deze feestelijke open ochtend is er ook de gelegenheid voor ouders met jonge kinderen om eens een kijkje te komen nemen. Graag informeren we u over de mogelijkheden die de peuterspeelzaal biedt aan peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar om zich spelenderwijs te ontwikkelen, opdat zij later een optimale start kunnen maken in het basisonderwijs.

Voor de bezoekende kinderen zijn er diverse leuke activiteiten. U bent van harte welkom! Limonade, koffie en thee staan klaar en voor alle peuters die ingeschreven worden op de peuterspeelzaal is er een leuk presentje.

Peuterspeelzaal ’t Puttertje vindt u aan de Kerklaan 11, Streefkerk. De nieuwe locatie bevindt zich naast het groep 1 lokaal van ?OBS de Boomgaard’.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met

Mary Rekker

Teamleider Peuterspeelzalen

06-19 67 37 98

Mary.rekker@wasko.nl

advertentie
advertentie