Jeugdig voetbaltalent geniet van Rabo-voetbaltoernooi

22 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

ALBLASSERDAM - De tweede editie van het Rabo voetbaltoernooi vond afgelopen zaterdag plaats bij vv De Alblas. Het toernooi was bestemd voor E en F-pupillen van voetbalverenigingen in het werkgebied van Rabobank Merwestroom. Zo'n 350 jeugdige voetballertjes en voetbalstertjes stonden zaterdagochtend vroeg op het voetbalcomplex van vv De Alblas om te strijden voor een van de mooie bekers.

In januari 2012 is er een nieuw sponsorcontract afgesloten met de vier voetbalverenigingen in het werkgebied van Rabobank Merwestroom, te weten: V.V.A.C., V.V. De Alblas, V.V. Hardinxveld en V.V. Sliedrecht. In het contract is opgenomen dat er ieder jaar een Rabo voetbaltoernooi wordt georganiseerd, waarbij elke vereniging om de beurt het toernooi organiseert. Vorig jaar was het bij V.V.A.C, dit jaar was vv De Alblas aan de beurt.

Het toernooi wordt speciaal georganiseerd voor de meest jeugdige spelertjes van elke vereniging, de E en F-pupillen. 's Ochtends stonden de E-teams tegenover elkaar. 's Middags waren de jongste spe(e)l(st)ers aan de beurt. De jeugd genoot zichtbaar van de voetbalwedstrijden, het vakschieten, de popcorn, limonade en broodjes knakworst tijdens dit succesvolle toernooi.

advertentie
advertentie