Nieuwe groepslessen Fitness & Beauty Palace

29 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Fitness & Beauty Palace biedt vanaf november nieuwe groepslessen aan. In deze maand mag iedereen een vriend of vriendin meenemen om de nieuwe lessen gratis uit te proberen.

,,Insanity workout is gebaseerd op intervaltraining waarin zowel kracht- en conditie getraind worden. Insanity is een zeer effectieve trainingsvorm. Geen uren op een loopband of crosstrainer staan maar korte, intensieve workouts", vertelt Leone van Fitness & Beauty Palace.

De lessen worden gegeven op dinsdag van 19.00 uur tot 19.45 uur en op donderdag van 19.30 uur tot 20.15 uur.

Leon: ,,Terug van weggeweest, zijn de flitsende en acrobatische breakdancebewegingen. Spectaculair om naar te kijken, maar nog veel leuker om zelf te kunnen. Deze dansstijl is eind jaren '70 ontstaan in The Bronx, New York. Op straat daagden de zogenaamde breakboys elkaar uit (battelen) met allerlei mooie en moeilijke bewegingen. De windmill en backspin zijn bijvoorbeeld erg stoer om te zien. Maar ook electric boogie (bewegen als een robot) en body popping (golven en schokken) zie je vaak. Nu is deze bijzondere dansstijl te leren en te perfectioneren bij Fitness & Beauty Palace."

De les is op woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Tenslotte Pilates, een milde Body&Mind work-out. ,,De nadruk ligt bij pilates op het 'powerhouse'. Vanuit het powerhouse worden alle oefeningen gedaan. Het powerhouse bestaat uit de bovenbenen, billen, taille, onderrug en buikspieren. Pilates is voor iedereen op eigen niveau te volgen, er worden steeds aanpassingen aangeboden. De les bestaat voor 90 procent uit grondoefeningen, waarbij de oefeningen uitgevoerd worden met gestrekte spieren, vaak in een rustig tempo en met een beheerste ademhaling op ontspannen muziek", besluit Leone.

De les staat woensdag van 20.30 uur tot 21.30 uur op het programma. Meer informatie op www.fitnessbeautypalace.nl.

advertentie
advertentie