Toneelgroep "Onder Ons" speelt blijspel in de Lockhorst

30 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Toneelgroep Onder Ons speelt zaterdag 23 november het blijspel 'Markus, de Waterman' in theater de Lockhorst.Het stuk is geschreven door Dick van Maasland en wordt geregisseerd door Elles van Rijn. De voorstelling begint om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.45 uur.

De toneelgroep heeft er een traditie van gemaakt om de grote zaal van het theater eens flink op te schudden en een voorstelling neer te zetten die nog lang zal blijven hangen. Vast staat dat het publiek opnieuw een avond kan beleven waarbij de lachspieren flink in beweging worden gehouden.

Het verhaal gaat over Evert Feytens, een hondenliefhebber en niet de slimste, een hondje,adopteert. Althans, dat dénkt hij. Maar het blijkt een kind te zijn: Markus. Zijn neef en diens vrouw bij wie hij logeert, zijn er niet gelukkig mee en zijn vrouw is het er ook duidelijk niet mee eens. Er is echter getekend en het adoptiebureau heeft de adoptie goedgekeurd. De gevolgen blijven dan ook niet uit, er ontstaat flink wat heisa. Dit leidt tot allerlei toestanden die de familiebanden, die toch al broos zijn, op scherp zetten. De verwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op.

Kaarten bestellen voor deze voorstelling kan via www.toneelgroeponderons.nl, 0184 413472 of 0184-418733. De kosten bedragen €15,00 per kaart, in de voorverkoop kosten ze € 12,50. "Vrienden van Onder Ons" kunnen maximaal 2 kaarten bestellen voor € 10,00 per stuk.

advertentie
advertentie