Frans leren

30 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Donderdag 14 november start om 13.30 uur bij de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht in De Reling de eerste openbare les Frans waar iedereen welkom is. Op 21 november beginnen de reguliere lessen. Docent is Anton van der Graaf, een man met een schat aan ervaring als leraar op middelbare scholen.

,,Veel mensen denken: 'Frans leren, dat is voor mij veel te moeilijk'. Jammer, want de praktijk bij de Franse cursus bij SWS leert dat je met veel plezier en spelenderwijs Frans kunt leren. En het moet toch fijn zijn om je in Frankrijk verstaanbaar te kunnen maken, een broodje te kunnen kopen, iets bestellen in een restaurant, een leuk plekje te kunnen uitzoeken op een camping", aldus Anton. Hij is van plan om tijdens de lessen ook de Franse cultuur en historie aan de beurt te laten komen zodat de cursisten zich kunnen verdiepen in het land. De Franse muziek zal eveneens onderdeel uitmaken van het lespakket.

De groepen bestaan uit maximaal tien tot twaalf personen, zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt. Het cursusgeld bedraagt € 95,00, voor de aanschaf van lesmateriaal betaalt u € 75,00. Aanmelden kan bij SWS op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur,0184-416729 of via info@welzijnswerksliedrecht.nl.

advertentie
advertentie